T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar of Huizenpartner?
Zelf uw huis verkopen

NVM makelaar of Huizenpartner?

Als u uw huis wilt verkopen, is vaak een van de eerste stappen: het inschakelen van een NVM makelaar. U verplicht zich dan meteen tot hoge kosten, want de meeste makelaars rekenen een courtage van 1,5 tot 2 % van de verkoopprijs en vaak komen daar nog advertentiekosten bij. Sommige makelaars bieden het ‘no-cure no-pay’ principe, maar ook dan blijkt u vaak hoge kosten aan de NVM makelaar te moeten betalen voor gespendeerde uren en advertenties.

U denkt wellicht dat u de kosten voor een NVM makelaar niet kunt vermijden als u uw huis wil verkopen, maar niets is minder waar. Uw huis verkopen zonder NVM makelaar kan eenvoudig door te kiezen voor Huizenpartner. U profiteert van belangrijke voordelen, zoals een volledige opname van uw huis op Funda, zonder hoge kosten voor een NVM makelaar.

 

BONUS:
Vermijd verlies op je woning!
5 MUSTS voor een succesvolle verkoop van je woning.
DOWNLOAD HIERONDER

 

Huizenpartner: wel op Funda, geen hoge kosten

Uw huis verkopen met Huizenpartner: u profiteert van een gegarandeerde opname en van professionele begeleiding bij het bepalen van de verkoopprijs en verkooptactiek. Bovendien wordt uw woning op een unieke verkoop website geplaatst, waarop alléén uw huis wordt aangeprezen. En dit alles kost u slechts een fractie van de kosten die een NVM makelaar in rekening brengt.

NVM makelaar niet nodig

Wilt u uw huis verkopen? Voor een bedrag van slechts € 39 per maand of eenmalig € 799 zorgen de VBO makelaars van Huizenpartner voor een volledige opname van uw huis op Funda. De vastgoed verkoopspecialisten van Huizenpartner begeleiden u bij het verkopen van uw huis, bij het vaststellen van een verkoopprijs en verkooptechniek.

Ook zorgen zij voor een verkoopbrochure, voor de lay-out van een advertentie, voor een te koop-bord (met NVM Funda logo), voor tips en trucs om uw huis voordelig maar eerlijk te presenteren (tekst en foto’s), voor begeleiding bij onderhandelingen én voor een opgesteld koopcontract.

U zelf zorgt met hulp van onze makelaars voor de teksten en foto’s voor op de websites, voor de contacten met potentiële kopers en voor de bezichtigingen. En daardoor bespaart u duizenden euro’s aan NVM makelaar kosten. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij staan graag voor u klaar.

BONUS met succes zelf uw huis verkopen:
Reken op Huizenpartner.nl

Zelf uw huis verkopen
Uw huis op Funda
Makelaarskosten
NVM Makelaar of Huizenpartner?Zojuist verkocht
woensdag 10 augustus 2022
OOSTBURG
Inhoud 300 m3

Vraagprijs
125.000 k.k.
Winkel
Fijnetussenwoning.nl
Inhoud 335 m3

Vraagprijs
175.000 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar of Huizenpartner?