T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > succesrecept

Succesrecept

Optimale promotie – meer belangstellenden – sneller verkopen

Huizenpartner.nl begeleidt particulieren bij het zelf succesvol verkopen van hun woning via internet. Vooral zonder makelaar, maar ook met makelaar. Dit gebeurt op basis van de innovatieve en zeer succesvolle DirectRaak™-promotieaanpak.

Als basis van deze uiterst brede promotieaanpak krijgt u uw eigen persoonlijke website met een unieke, door u zelf zelf gekozen domeinnaam die past bij uw woning. Zie hier een voorbeeld www.ideaalappartement.nl of bekijk hier beneden of hier nog meer DirectRaak™-namen om uit te kiezen voor uw eigen woningverkoop:

Via uw eigen DirectRaak™-domeinnaam is uw woning op ieder moment eenvoudig te vinden met een prachtige presentatie als de basis van een door u persoonlijk samengesteld verkooppakket van kwalitatief hoogwaardige promotiemiddelen en diensten. Deze vorm van woningverkoop laat uw woning opvallen tussen het enorme aanbod.

Uitgebreide promotiemiddelen en -diensten

Huizenpartner.nl onderscheidt zich verder van de traditionele kanalen en andere internet begeleiders met unieke verkoopversnellers als onderdeel van haar verkooppakketten. Of het nu gaat over uw door ons geoptimaliseerde woningpresentatie, de unieke Buurtbeleving™ van uw woning, het automatisch aanmelden én actief beheren van uw woninggegevens bij alle grote woningzoekers van Nederland, waaronder Funda.nl, Jaap.nl, Google e.a., of het opstellen van het koopcontract, onze persoonlijke begeleiding via de helpdesk en ontdek nog veel meer voordelen ...

U bespaart uzelf veel tijd. En u kiest voor kwaliteit. Met de experts van Huizenpartner achter de hand bent u altijd optimaal in de verkoop!

Hoe het werkt het ? – Eenvoudig

Meld u straks aan via Mijn Huizenpartner in het menu en kies uit ons ruime assortiment een bij uw woning passende unieke DirectRaak™- domeinnaam. Met behulp van praktische tips uit de Huizenpartner toolkit heeft u zo professionele foto's én een pakkende verkooptekst gemaakt. Die voert u hier in en u selecteert uw gewenste Huizenpartner verkooppakket. Onze ontwerpers optimaliseren uw woningfoto's en teksten nu binnen twéé werkdagen tot een prachtpresentatie op uw eigen internet domeinnaam. Voor een perfecte eerste indruk!

Na uw goedkeuring van ons presentatievoorstel start de verkoop van uw woning. De speciale DirectRaak™-verkooppromotie zorgt er vervolgens voor dat uw woning via uw eigen domeinnaam breed wordt gecommuniceerd: in het locale straatbeeld, op alle grote woningzoekers van Nederland, via de woonbladen, mond-tot-mond, en ... dan gaat het snel!
Verkopen binnen 3 maanden zijn eerder regel dan uitzondering!


Informatie woning verkopen via Huizenpartner.nl

 DirectRaak™: sneller verkopen

DirectRaak™:
opvallen, onthouden, doorvertellen en
direct weer vinden

Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > succesrecept