T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter

Ondersteuning bij het voorlopig koopcontract

Huizenpartner voorziet u bij elk verkooppakket van een door de Vereniging Eigen Huis, NVM en de Consumentenbond algemeen goedgekeurd modelkoopcontract voor de verkoop van uw woning of appartement.

Begeleiding en advies tijdens onderhandeling

Kiest u voor het Comfort of Garant verkooppakket dan wordt u tevens met professioneel advies door onze VBO makelaars begeleidt tijdens het verkoop- en onderhandelingsproces via e-mail en telefoon. Wij geven u advies over te volgen stappen en tactieken voor een optimale verkoop van uw woning tegen de hoogste verkoopprijs.

Voorbereid en ingevuld koopcontract

Bij een bereikte mondelinge overeenkomst - indien we het eens zijn geworden over de koopprijs, de datum van overdacht, de ontbindende voorwaarden en roerende goederen die mee overgenomen worden - bereiden wij bij Comfort of Garant verkooppakket het koopcontract voor u voor. Voorzien van gegevens van verkoper en koper, alsook de geverifieerde kadastrale en eigendomsinformatie van uw woning.

U krijgt telefonische en e-mail ondersteuning en toelichting op alle clausules in de koopovereenkomst waar nodig. Hierdoor zal de contractondertekening voor beide partijen zonder problemen verlopen.

Koopcontractondertekening bij de notaris

Wij adviseren u de koper te vragen binnen 3 dagen - nadat de mondelinge overeenkomst is bereikt - een notaris aan te wijzen alwaar u beiden het door ons beschikbaar gestelde koopcontract zult ondertekenen. Met de notaris heeft u beiden écht onafhankelijke juridische ondersteuning. Dit geeft wellicht beide partijen een nog rustiger gevoel dan dat u de koopovereenkomst samen 'thuis' ondertekent.

De notaris zal in bijna alle gevallen zonder extra kosten het koopcontract voor u opmaken - in het geval van een Plus verkooppakket - en registreren, omdat dit het voorportaal is van het passeren van uw woning naar de nieuwe eigenaar middels de overdrachtsakte van uw woning en de nieuwe hypotheekakte van de koper die beiden in de kosten koper zitten en door de koper worden betaald.

Hoe werkt het?

Nadat u zich heeft aangemeld bij Mijn Huizenpartner, krijgt u per email het modelkoopcontract toegestuurd. Na mondelinge overeenstemming bereiden wij voor u het voorlopige koopcontract voor, wanneer u gekozen heeft voor een Comfort pakket of Garant pakket. Vervolgens vindt de ondertekening van het koopcontract bij u thuis of bij de notaris plaats.

 

Start mijn verkoop

Onderdeel van verkooppakket?

Pakket

Plus
Comfort
Garant
Model koopcontract
Inclusief?
ja ja ja

Optioneel
voorbeid koopcontract
+ kadastergegevens
+ begeleiding bij contract
+ begeleiding bij
   onderhandelingen

+ € 150,- inclusief
inclusief

Meer informatie

E-mail: info@huizenpartner.nl of

neem contact met Team Huizenpartner op

 

U krijgt van ons een goedgekeurd koopcontract

Huizenpartner staat u terzijde met hulp
tijdens het totale verkoopproces
inclusief voorlopig verkoopcontract

 Zojuist toegevoegd
zondag 26 maart 2023