T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter

Professioneel Te Koop-V-raambord

Zorg voor een kwaliteitsuitstraling

Het dubbelzijdige, kwalitatief hoogwaardige raambord van 65 x 50 cm groot, met daarop uw eigen unieke DirectRaak™- domeinnaam geeft uw woning de juiste aandacht in het straatbeeld in beide rijrichtingen met uw eigen DirectRaak™-domeinnaam. U ontvangt het per post en het zit standaard in elk Huizenpartner.nl verkooppakket.

Uw woningverkoop heeft met dit 'Te Koop'-bord een extra professionele uitstraling, hetgeen van belang is voor een goede verkoop.

   Onderzoek toont aan dat 54% van de woningverkopen
   via-via - dus mond-tot-mond - haar oorsprong vindt.
   Het bordontwerp met domeinnaam versnelt de'via-via verkoop'.

Dit bord versnelt uw verkoop

Met uw eigen unieke DirectRaak™- domeinnaam is uw woning eenvoudig te onthouden voor elke voorbijganger. Uw verkoop valt plezierig op in het straatbeeld en is gemakkelijk mond-tot-mond door te geven voor elke voorbijganger.
Ook voor passanten in de auto bent u gemakkelijk te zien en te onthouden tijdens het voorbij rijden ... en dan gaat het snel.

Voorbeeld van een Te Koop-V-raambord met uw eigen unieke domeinnaam


Wanneer u onder VBO garantie verkoopt met het Huizenpartner Comfort of Garant pakket, kunnen kandidaat-kopers dit direct zien aan het gebruikte VBO- en Funda-logo op uw Te Koop-bord. Dit geeft kandidaat-kopers extra zekerheid. Deze logo's ontbreken in uw Plus pakket:

Voorbeeld van een Te Koop-V-raambord met uw eigen unieke domeinnaam


Een van de belangrijkste voordelen van het Huizenpartner.nl Te Koop-bord is dat potentiële kandidaten direct zien dat zij op elk moment, eventueel met familieleden en vrienden, uw DirectRaak™-website kunnen bezoeken voor foto's en een uitgebreide omschrijving, zonder de concurrentie van overige woningen in de buurt.

Dit heeft tevens als voordeel dat mensen niet direct gaan aanbellen voor meer info; wellicht tevergeefs omdat u niet thuis bent.

Extra borden of posters bestellen

U kunt in Mijn Huizenpartner extra Te Koop-borden of raamposters bestellen tegen een minimale vergoeding. Bijvoorbeeld om aan de achterzijde van uw woning of appartement de verkoop ook goed te kunnen communiceren.

Hoe werkt het?

U krijgt automatisch het V-raambord als vast onderdeel van uw pakket toegestuurd. Tenzij u kiest voor een Te Koop-vlagbord omdat u een diepe voortuin heeft en dit V-raambord wilt weglaten. Voor appartementen kunt u voor een beperkt bedrag een extra XL-versie bestellen van 75 x 60 cm (= 40% groter dan het normale V-bord), die ook op grotere hoogte goed zichtbaar is.

Nadat u zich heeft aangemeld bij Mijn Huizenpartner en de betaling heeft voldaan, krijgt u het V-raambord binnen 3 werkdagen toegestuurd. Het is direct en eenvoudig, zonder extra materiaal, te bevestigen op uw raam en wordt geleverd inclusief plakstrips en 2 ‘Verkocht!’-stickers.

 

Start mijn verkoop

Onderdeel van verkooppakket?

Pakket

Plus
Comfort
Garant
V-raambord
inclusief ?
ja ja ja
Optioneel omzetten naar XL-bord appartement
van 75 x 60 cm
ja
+ € 20,-
ja
+ € 20,-
ja
+ € 20,-

Meer informatie

E-mail: info@huizenpartner.nl of

neem contact met Team Huizenpartner op

 

Het professionele Te Koop-V-raambord voor uw woningverkoop zit in elk Huizenpartner verkooppakket

In uw verkooppakket zit dit *fraaie* opvallende
Te-Koop-V-raambord direct op uw raam
te bevestigen

 

Ook voor verkoop van appartementen

Voor appartementen kunt u uw bord omzetten naar een extra groot XL-bord (40% groter)Zojuist toegevoegd
zondag 26 maart 2023