T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter

*NIEUW* Opvallende Open Huis en Pluspunten vermelding

Opvallende Open Huis vermelding

Bekend is dat de organisatie van een Open Huis dé manier is om in een korte tijd zoveel mogelijk nieuwe huizenkopers over de vloer te krijgen. De drempel is laag, waardoor huizenkopers gemakkelijk aangespoord worden om ook eens uw woning te bezoeken.

De organisatie daarentegen vergt vaak een enorme voorbereiding. De makelaar neemt dit vaak voor u weg door een Open Huis-dag te organiseren, flink te adverteren en u daar een aanzienlijk extra bedrag voor te vragen, wanneer u meedoet.

Bij Huizenpartner kunt u nu effectief en zeer prijsvriendelijk een Open Huis professioneel aankondigen in uw Direct-raak™-woningpresentatie. U kunt hem heel gemakkelijk weer aan- en uitzetten in Mijn Huizenpartner. De uitnodigingstekst bepaalt u zelf.

Bijzonder is dat Huizenpartner zorgt dat uw Open Huis maar liefst ook wordt doorgegeven aan alle woningzoekers. Bij de woningzoeker is het eerste wat men ziet bij uw woning uw Open Huis, zodat zoveel mogelijk belangstellenden worden bereikt. Deze dienstverlening is uniek in Nederland en is enkel te verkrijgen via Huizenpartner.nl.

Opvallende Pluspunten vermelding

Bekend is dat woningzoekers snel alle relevante informatie willen hebben en niet direct lange beschrijvende teksten willen lezen. De pluspunten interface voorziet in een kort en bondige uitleg van de pluspunten van uw woning en triggert woningzoekers direct, wegens zijn opvallende verschijning, om nog meer van uw woning te lezen. U kunt hem heel gemakkelijk invullen en wijzigen in Mijn Huizenpartner.

Hoe werkt het?

Zodra u zich heeft aangemeld bij Mijn Huizenpartner kunt u uw keuze maken. Kiest u voor het Plus promotiepakket, dan kunt u de Pluspunten en Open Huis vermelding apart bestellen onder de verkoopversnellers. Echter in het Comfort en Garant promotiepakket zijn beide verkoopversnellers reeds standaard inbegrepen. U kunt beide verkoopversnellers verder invullen onder Mijn Huizenpartner.

 

Start mijn verkoop

Onderdeel van verkooppakket?

Pakket

Plus
Comfort
Garant
Opvallende Open Huis vermelding inclusief? nee
+ € 35,-
ja ja
Opvallende Pluspunten vermelding inclusief?
nee
+ € 15,-
ja ja

Meer informatie

E-mail: info@huizenpartner.nl of

neem contact met Team Huizenpartner op

Organisatie van een Open Huis versnelt de verkoop

          Opvallende vermelding
         van uw Open Huis

 

Voorbeeld

Uw Open Huis vermelding word automatisch doorgegeven aan alle woningzoekers.
Voorbeeld Dimo.nl

 

Een snel overzicht van de pluspunten van uw woning

          Opvallende vermelding
         van de échte pluspunten
         van uw woningZojuist toegevoegd
woensdag 10 augustus 2022