T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter

Lanceeradvertentiepakket t.w.v. EUR 165,-

Met deze optionele verkoopversneller 'lanceert' u uw woningverkoop optimaal. Voor veel kopers heeft een woning die net in de verkoop staat een streepje voor op woningen die reeds langer in de verkoop staan. Daarom is het van belang om direct het grootst mogelijke bereik te behalen bij de start van uw verkoop.

3 Stuks professioneel opgemaakte advertenties - of een aantal met de waarde van € 165,- worden door ons designteam ontworpen en wekelijks op zaterdag opeenvolgend in De Telegraaf of een vergelijkbaar blad in uw regio geplaatst.

De praktijk laat zien dat woningen met het lanceeradvertentiepakket sneller worden verkocht. De eerste klap is immers een daalder waard!

Ook in de traditionele media vallen uw advertenties beter op door het gebruik van uw in het oog springende Direct-Raak™-domeinnaam. De naam wordt gezien, onthouden en doorgegeven.

U kunt natuurlijk ook lossen Telegraaf-advertenties bestellen in Mijn Huizenpartner. Lees hier nog meer over onze advertentiemogelijkheden.

Hoe werkt het?

Nadat u uw verkoop bent gestart met uw Direct Raak™-domeinnaam is uw woning te vinden via de diverse woningzoekers. Door het lanceer-advertentiepakket wordt de aandacht op uw woning versterkt door het bereik van honderdduizenden lezers van De Telegraaf of een vergelijkbaar blad, gevolgd door een herhaling van de advertentie op een kort daaropvolgend tijdstip.

 

Start mijn verkoop

Onderdeel van verkooppakket?

Pakket

Plus
Comfort
Garant
Inclusief? nee nee nee
Optioneel bestelbaar?
ja
+ € 165,-
ja
+ € 165,-
ja
+ € 165,-

Meer informatie

E-mail: info@huizenpartner.nl of

neem contact met Team Huizenpartner op

Lanceeradvertentiepakket, resultaat verzekerd!

Opvallende advertenties!
Resultaat verzekerd met het lanceeradvertentiepakket

 

Naast de Telegraaf meer bladen

Opvallende advertenties!
Afhankelijk van uw postcode van verkoop
zetten wij de juiste bladen in combinatie
met De TelegraafZojuist toegevoegd
woensdag 10 augustus 2022