T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > huis verkopen > mijn verkoopmogelijkheden > Huizenpartner.nl Buurtbeleving™

*NIEUW* Huizenpartner Buurtbeleving™

De Huizenpartner.nl Buurtbeleving™ is een unieke verkoopversneller waarmee u op persoonlijke wijze de omgeving van uw woning in kaart kunt brengen voor geïnteresseerden in uw woning. U kunt voorzieningen aangeven zoals scholen, sportaccommodaties en winkels met uw eigen teksten en zelfs hyperlinks.

Huizenpartner Buurtbeleving™ wordt ondersteund door Google Maps. Niet eerder was Google Maps op deze manier verbonden aan woningverkoop via internet.

Klik hier voor een live voorbeeld van een Buurtbeleving™ van een verkochte woning in Utrecht.

Buurt geeft doorslag bij aankoop

Naast de woning telt de woonomgeving zwaar mee in de aankoopbeslissing van de koper. Onderzoek toont aan dat huizenkopers bij het zoeken van een woning vooral letten op de buurt. Een fijne buurt geeft de doorslag. De grootte van de woning en de prijs staan daaronder pas op de tweede en derde plaats.

Door wetenswaardige zaken in uw omgeving in de Google Maps interface aan te geven middels fraaie icoontjes, krijgt de potentiële koper direct zicht op de woonomgeving en leefbaarheid van uw buurt. Hierdoor maken onderwerpen die normaliter niet meegenomen werden, onderdeel uit van de beslissing om uw woning te komen bezichtigen.

Elk icoontje krijgt uw persoonlijke toelichting en eventueel een hyperlink naar meer informatie. Of het nu gaat om de sportaccommodatie, de warme bakker, die mooie wandelroute of dat leuke grand café in het centrum. De woningzoeker beleeft het nu mee!

Hoe werkt het?

Zodra u zich heeft aangemeld bij Mijn Huizenpartner kunt u hier uw eigen Buurtbeleving™ invullen voor uw woning onder de verkoopversnellers.

 

Start mijn verkoop

Onderdeel van verkooppakket?

Pakket

Plus
Comfort
Garant

[ N I E U W ] Buurtbeleving™
inclusief?

ja ja ja

Meer informatie

E-mail: info@huizenpartner.nl of

neem contact met Team Huizenpartner op

Huizenpartner Buurtbeleving. Een beleving op zich!

[ N I E U W ] Huizenpartner Buurtbeleving™
Uw persoonlijke digitale ansichtkaart
Powered by Google Maps

 

De huizenkoper wil in een leuke buurt wonen

De huizenkoper wil in een
leuke buurt wonen

 

Waar liggen de supermarkten?

Maak de leefbaarheid van uw buurt direct inzichtelijk voor woningkopers.Zojuist toegevoegd
woensdag 10 augustus 2022


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > huis verkopen > mijn verkoopmogelijkheden > Huizenpartner.nl Buurtbeleving™