T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > huis verkopen > ervaringen zelf huis verkopen

Ervaringen zelf huis verkopen

Lees hier de ervaringen van diverse verkopers die hun huis verkochten met Huizenpartner.nl.Zie hieronder enkele spontane reacties op onze klantbeoordelingen. Klik op het cijfer voor een recente greep uit onze reviews:

U vindt hier alle recent verkochte woningen onder Huizenpartner woningaanbod.We hebben zojuist de status v.d. woning op 'service beeindigd' gezet omdat ons huis nu definitief verkocht is.
We hebben nu voor de 2e maal gebruik gemaakt van jullie diensten en zijn opnieuw zeer tevreden !

Ga zo door met de goede dienstverlening: snelle feedback, uitgebreide uitleg als iets niet duidelijk is etc.

Jan Dirk v.d. Horst & Jeannette van Rooij – Geldrop (Noord-Brabant)   
VERKOCHT – Instapklarewoning.nlOns huis is verkocht! Mede dankzij jullie inzet. Waarvoor dank. Ik zal zeker reclame maken voor huizenpartner.nl! Niets dan lof. Vooral in combinatie met jullie verkoopversnellers o.a. de scheurleaflets en de volledige VBO-Funda opname, kregen we veel reactie.

R. Janssens – Raamsdonksveer (Noord-Brabant)   
VERKOCHT – Voordeligetweekapper.nl  • Hoe zou u onze totale dienstverlening beoordelen met een cijfer van 1 (zeer slecht) tot en met 10 (zeer goed)? Kunt u dit cijfer met een paar volgens u voor onze dienstverlening kenmerkende woorden toelichten zoals bijvoorbeeld: actief, traag, slecht bereikbaar etc.10 is voor God, 9 voor de meester (vertelde een van mijn meesters vroeger altijd) dus krijgt u een 8.
Verder snelle reacties op vragen. En prima Pakket - Prijs.
Dit is zo snel genoeg en goed gegaan. Ik heb veel bespaard.


Dhr. Moerkerk – Sint Jansteen (Zuid-Holland)
WEER VERKOCHT – Voordeligklushuis.nlEen dikke 9. Ik kreeg altijd snel iemand aan de lijn bij vragen en er werd snel gewerkt. De site was binnen no-time in de lucht. Ook bij vragen via de mail had ik binnen 1 dag antwoord. Alles werd opgestuurd zoals afgesproken en ingehouden zoals afgesproken. Een heel prettige ervaring.

Wat bij mij - denk ik - heel erg geholpen heeft, zijn de mooie foto's van het appartement. De Huizenpartner toolkit heeft me op leuke wijze geholpen goede foto's te maken.
Ik heb het eerst gepoetst en alles vrijwel leeggemaakt, dat het een mooi opgeruimd en ruimtelijk appartement zou zijn.


Mevr. I. Nelissen – Echt (Limburg)
VERKOCHT – Appartementmetgarage.nlIk heb jullie een aantal keren 's avonds gemaild en nog dezelfde avond reactie gekregen, dat vond ik buitengewone service. Ook werden ‘problemen’ direct verholpen. De bereikbaarheid en het oplossend vermogen waren uitstekend. De woningpresentatie ziet er erg fraai uit. Verder vind ik de Te Koop V-borden opvallend en mooi en ook ben ik tevreden over de korte opzegtermijn.

Kortom de prijs/kwaliteit verhouding van jullie dienstverlening vind ik uitstekend en daarom beveel ik jullie aan aan vrienden.


B. van der Velden – Eindhoven (Noord-Brabant)
WEER VERKOCHT – Luxeappartement.nlKorte lijnen, direct per om gaande antwoorden en afspraken, zoals wijziging van de vraagprijs, alles gaat bij u geruisloos en zonder de GROTE VERHALEN van de 'oude makelaardij'. In een moeilijke markt en veel aanbod raakte ik met u nog snel ook mijn woning kwijt. En dan niet vergeten de kostenbesparing. Als laatste, de klantvriendelijkheid en het open oor van uw gebleken deskundige medewerkers aan de telefoon.


Dhr. Engberts – Groningen (Groningen)
VERKOCHT – Primahuis.nl  • Wat was uw eerste indruk van Huizenpartner.nl en wat trok u het meeste aan?Professioneel en laagdrempelig. Mij trok de grote variatie aan verkoopopties, de onderscheidende online promotie en de mogelijkheid tot een gegarandeerde Funda-opname onder VBO-garantie het meeste aan.


Dhr. Moerkerk – Venray (Limburg) 
WEER VERKOCHT – Nettewoning.nlGoed bereikbaar, aanvragen voor bezichtigingen direct gemaild. Prima statistieken, wij waren helemaal up to date over de interesse in onze woning.

Dhr. J. Hoogendoorn en Mevr. H. Soolingen – Utrecht (Utrecht)
VERKOCHT – Geweldighuis.nlWij hadden al wel besloten om onze boerderij te verkopen, maar hadden eigenlijk geen idée hoe we dit moesten aanpakken. Jullie website is erg duidelijk en overzichtelijk. Je weet precies wat te doen en waar je aan toe bent.

Mevr. Van Hof – Steenderen (Gelderland)
WEER VERKOCHT – Sfeervolleboerderij.nlDat we onze eigen naam en website tot de beschikking hadden en dat deze doorgelinkt werden op alle woningzoekers, zo is je woning echt uniek tegenover overig aanbod.

J. Beemsterboer – Warmerhuizen (Noord-Holland)
VERKOCHT – Droomwoonhuis.nlOriginele website, je eigen domeinnaam, lage maandelijkse kosten, maximaal online bereik en snel persoonlijk advies, tips en het gevoel hebben dat er echt moeite gedaan wordt om je huis te verkopen.


Familie Guillaume – Horst (Limburg)
WEER VERKOCHT – Jouwnieuwehuis.nl  • Kunt u in het korte enkele tips en adviezen geven voor toekomstige zelfverkopers die u zelf  met succes heeft toegepast? Zijn er mogelijk ook zaken die u een tweede keer zelf ook anders zou aanpakken?Maak gebruik van de service die tips geven om de foto's van je huis goed te maken. Dat levert veel positieve reacties op van kijkers. Ik heb veel complimenten gehad op de website van het huis en voor de reële foto's. 

Het is een moeilijke tijd om een huis te verkopen, dus heb geduld. Zelf verkopen is juist nu prima te doen, wacht af en de koper komt. Zonder dure advertentiekosten zoals bij makelaars, dus ik adviseer het iedereen.


Mevr. Reijm – Amsterdam (Noord-Holland)
VERKOCHT – Fantastischhuis.nlStart mijn verkoop


Reken op Huizenpartner.nl

Onze laatste klantscore:


Klik op het cijfer voor een greep uit onze reviews

 

 

 

Vergelijk ons
met Makelaarsland.nlZojuist verkocht
woensdag 8 februari 2023
Tilburg
Aangenamewoning.nl
Inhoud 525 m3

Vraagprijs
325.000 k.k.
Breda
Voordeligappartement.nl
Inhoud 140 m3

Vraagprijs
114.000 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > huis verkopen > ervaringen zelf huis verkopen