T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > huis kopen > zo werkt het!

Zo werkt het

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning via internet, zijn wij u bij Huizenpartner graag van dienst. U vindt élke Huizenpartner woning op álle grote woningzoekers van Nederland: Funda.nl, Jaap.nl, Zoekallehuizen.nl, Huislijn.nl, Woonkrant.nl, Dimo.nl, Speurders.nl, Directwonen.nl én via Google.nl

Voordelen voor de koper

Door het Huizenpartner-verkoopconcept geniet u als potentiële koper diverse voordelen. De meeste objecten die u vindt bij Huizenpartner betreffen particuliere verkoop; de woning wordt dus zonder de traditionele makelaarsdiensten verkocht. Door het gebruik van unieke en altijd voor zich sprekende domeinnamen voor de verkooppromotie is de betreffende DirectRaak™-website met informatie over 'die' woning altijd eenvoudig te onthouden, terug te vinden direct via haar unieke domeinnaam of via alle woningzoekers in Nederland of via Google én ook nog eens eenvoudig door te geven aan familieleden of andere geïnteresseerden die uw aankooptraject graag willen volgen. Zie hier rechts de voorbeelden van diverse woningen die zojuist in de verkoop zijn gegaan. Zoek ze maar eens op postcode, u vindt ze ook op elke grote woningzoeker in Nederland.

U kunt de door u gewenste woning 24 uur per dag bekijken en rechtstreeks via de 'Contact verkoper'-button op elke unieke woningwebsite een afspraak maken met de eigenaar om vervolgens door de eigenaar zelf te worden rondgeleid in de woning. Hij of zij zal uitgebreid de tijd voor u hebben, alles over de woning en de woonomgeving weten en het wordt geen race tegen de klok of de agenda van de makelaar.

Een ander voordeel is dat woningen die door particulieren worden verkocht, exclusief binnenkomen op de Huizenpartner website en van daaruit binnen enkele dagen doorgestuurd worden naar alle belangrijke woningzoekers. U zit met Huizenpartner dus dicht op het vuur van courante, uitstekend onderhouden woningen. Immers de eigenaar heeft besloten de woning zelf, zonder makelaar te kopen. De beste garantie voor een woning die kwalitatief prima in orde is.

Onderhandelingen verricht u in de meeste gevallen eigenhandig met de eigenaar zonder tussenkomst van derden. Wel zo direct en handig.

Huizenpartner Buurtbeleving™

Het unieke promotiemiddel de Huizenpartner Buurtbeleving™, powered by Google Maps, biedt u bovendien een mooi overzicht van de diverse voorzieningen in de omgeving van de betreffende woning. De buurt is voor vele potentiële kopers de en doorslaggevende factor in woningaankoop.

Niet eerder was Google Maps op deze manier verbonden aan woningverkoop via internet.

Direct zoeken

Direct zoeken in het Huizenpartner aanbod

Meer informatie

E-mail: info@huizenpartner.nl of

neem contact met Team Huizenpartner op

 

Woning gezien langs de weg?

Woning gezien langs de weg?


 

Woning gezien in De Telegraaf?

Woning gezien in De Telegraaf?

 

 

Woning gezien op een woningzoeker zoals Jaap.nl?

Woning gezien op een woningzoeker?Zojuist toegevoegd
woensdag 8 februari 2023


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > huis kopen > zo werkt het!