T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter

Vacatures

Word wakker voor leuk werk!

Klant service medewerkers

Organisatie
Huizenpartner® (www.huizenpartner.nl) is de moderne online internetmakelaar die particulieren helpt hun woning slimmer en sneller te verkopen. De basis bestaat uit een innovatieve online promotieaanpak met een deskundige begeleiding en -zekerheid. Huizenpartner.nl is ontstaan uit Onroerendgoedpromotie™; een gespecialiseerd bureau voor marketing, verkoop en advies van vastgoed. Vanwege haar sterke groei, is Huizenpartner per direct op zoek naar extra ondernemende en klantgerichte Service Medewerkers.

Functiebeschrijving

Een leuke flexibele functie in een jong en dynamisch bedrijf. Je bent het eerste telefonische aanspreekpunt voor zowel collega’s als klanten. Je werkt samen met de Front Office Manager. Je verwerkt klantaanvragen zelfstandig en staat klanten telefonisch en digitaal bij in elk stadium van hun woningverkoop. Je bent in staat om vragen relatiegericht maar ook commercieel te beantwoorden. Je vindt het bovendien leuk om mogelijk geïnteresseerden telefonisch te benaderen en contacten met bijvoorbeeld kranten en bladen te onderhouden. Verder ondersteun je de directie bij diverse zaken alsook enig administratief werk.

Functie-eisen

  • Mbo+ werk- en denkniveau
  • Gedegen kennis van en ervaring met MS Office en Internet
  • Affiniteit met makelaardij
  • Grafisch kennis en goede kennis Duitse taal is een pré
  • Uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden
  • Betrouwbaar, klantvriendelijk en doortastend
  • Start met flexibel contract, deels thuiswerken mogelijk

Overige vacatures

Zie hier de overige huidige vacatures binnen Onroerendgoedpromotie.nl.

 

 

Onze helpdesk is uw rechterhand voor een succesvolle woningverkoop

Bel voor onze vacaturesUit de media

Uit de media: RSS

Bekijk de Huizenpartner.nl RSS Feed