T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > Verkoopstyling woning

Uw woning verkoopklaar middels stylingadvies betaalt zichzelf terug

Je huis sneller verkopen tegen een hogere prijs

Eerste indruk bepalend

Het woningaanbod vandaag de dag is groot. Dus is het belangrijk om uw te verkopen woning in dat aanbod positief te laten opvallen. Dit komt de verkoopprijs en -tijd ten goede. De eerste indruk van de potentiële koper van uw woning is bepalend voor het koopproces. Uit onderzoek blijkt dat de potentiële koper in de eerste minuten van een bezichtiging besluit of hij het huis gaat kopen of niet. Een net, schoon, opgeruimd huis en goede entree is daarom een vereiste. Hetzelfde geldt dus zonder meer voor de foto's waarmee uw woning gepresenteerd wordt.

Een vrolijke bos bloemen op tafel, een geurende pot koffie of zelfgebakken appeltaart was vroeger het middel voor een snellere verkoop van uw huis. Tegenwoordig moeten we meer uit de kast halen om ons huis te verkopen. Onderscheiden en verleiden, maar hoe?

Verkoopstyling helpt

Het is belangrijk om alle zaken die de potentiële kopers als negatief kunnen ervaren weg te nemen. Hiervoor moet u objectief naar de woning kijken. Als huidige bewoner kan dat best lastig zijn. Een verkoopstyliste die verkoopstyling als vakgebied heeft, helpt daarbij. Ze biedt u waardevolle tips en adviezen met betrekking tot uw interieur, inrichting en zelfs onderhoudszaken, waardoor uw woning sneller wordt verkocht, tegen een betere prijs. Het inwinnen van dergelijk advies verdient zichzelf zonder meer terug.

Tijdens een verkoopstyling, wordt elke ruimte in de woning zorgvuldig bekeken en beoordeeld. Samen worden de positieve en minder positieve kenmerken van de woning geïnventariseerd. Eventuele bouwkundige aspecten en achterstallig onderhoud worden ook opgemerkt en van aceties of adviezen voorzien. Met de tips en adviezen die tijdens de rondgang worden aangereikt, kan de woning door uzelf eenvoudig met de bestaande inrichting verkoopklaar gemaakt worden.
Een extra schriftelijk rapport met nogmaals een adviezenoverzicht volgt achteraf.

Informatie

Huizenpartner.nl biedt u informatie om uw woning verkoopklaar te maken. Zie het fraaie document met vele tips over verkoopstyling Portret van uw woning dat in samenwerking met StylingandMore is opgezet.

Ook kunt u direct onder Mijn Huizenpartner een stylingadvies op aanvraag bestellen van € 195,-. Uw woning is het beslist waard.

Wilt u aanvullend advies, dan helpen de woningstylistes van StylingandMore u graag. U kunt hen ook direct bereiken via 06 - 229 583 18.
Meer informatie over StylingandMore via www.StylingandMore.nl

Gerelateerde links

Portret van uw woning

Pakkende verkoopteksten voor uw woning

Uw woning verkoopklaar maken: 15 tips

 

 

 


Monique van de Keer -
Eigenaar StylingandMore

 


Badkamer voor

 


Badkamer na - Na styling advies StylingandMore
en optimalisatie foto Huizenpartner

Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > Verkoopstyling woning