T: 0900 - 66 4 4444 lokaal tarief   Neem contact met mij opNeem contact met mij op        YouTube Facebook Blogger Twitter
Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar Boshoven


Huizenpartner, uw NVM makelaar in Boshoven

NVM FundaHuizenpartner.nl is ook uw vernieuwende online NVM makelaar in de regio Boshoven. Ons team van deskundige NVM makelaars staat voor u klaar om u te helpen met het verkopen van uw huis of appartement. Met Huizenpartner.nl bent u duizenden euro's goedkoper uit en hebt u een 100% garantie dat uw woning modern en optimaal online wordt gepresenteerd, ook op Funda, voor de snelste verkoop van uw huis.

Door onze vernieuwende DirectRaak™-promotieaanpak op internet met bijbehorende verkoopborden en advertenties, valt uw woning direct op in de massa en verkoopt u sneller met meer zekerheid. Inclusief professionele back-up.

Huizenpartner is flink goedkoper dan de traditionele NVM makelaar

Vergeleken met de traditioneel werkende makelaar in en rondom Boshoven bespaart u met internetmakelaar Huizenpartner flink op alle makelaarsdiensten en bijkomende advertenties. U doet alleen de zaken die u zélf het beste kunt, namelijk de bezichtigingen en het maken van de foto's.

De optimale verkooppromotie en de rest laat u aan onze makelaars over die continu tot uw beschikking staan. Zo verkoopt u uw huis sneller en plezieriger met Huizenpartner.nl.

Onze verkooppakketten en tarieven

Wij adviseren het complete en voordelige NVM Comfort pakket voor eenmalig € 495,- en € 35,- per maand inclusief btw met o.a. uw eigen DirectRaak™-website, uitgebreide presentatie van uw woning op Funda en op alle belangrijke woningzoekers in NL, waardebepaling, onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

U betaalt nooit meer dan de € 995,- van Makelaarsland.nl en u betaalt automatisch gespreid. U heeft geen risico van verrassende opzeg-, verlengings- of advertentiekosten achteraf!

Huizenpartner.nl | voor verkoopresultaat!

Zelf uw huis verkopen loont en is niet lastig, ook niet in de regio Boshoven. Reken op Huizenpartner.nl als uw makelaar en als uw persoonlijke adviseur. Hij of zij is bekend in uw regio en ondersteunt u tijdens het gehele verkoopproces.
Plaats hier direct uw eigen woning optimaal in de verkoop met een Huizenpartner Plus, NVM Comfort of NVM Garant pakket op www.huizenpartner.nl.

Of neem even contact op met een van onze internetmakelaars van Huizenpartner te Boshoven.


Bel mij terug

Servicedesk Huizenpartner Boshoven
T: 0900 – 66 4 4444 (lokaal tarief)
W: www.huizenpartner.nl
E: info@huizenpartner.nl

 

Start mijn verkoop


Reken op Huizenpartner.nl

Over Boshoven

Boshoven is een stadsdeel aan de noord-westkant van de stad Weert. Ontstaan uit de buurtschap Boshoven, Boshoven is het grootste stadsdeel van de stad Weert en is daarom redelijk zelfvoorzienend met een supermarkt, dorpshuis, kerk, drogist, een paar fietsenmakers, warme bakker, enzovoorts. Dit ook mede door de enigszins geïsoleerde ligging ten opzichte van de rest van de stad. Boshoven kent een bloeiend verenigingsleven, met onder andere een eigen carnavalsvereniging De Brökwachters (De Brugwachters) Boshoven bevat ook een groot sportpark met onder andere: voetbalvelden, handbalvelden, tennisbanen en een groot honkbal veld.

 

 Zojuist verkocht
woensdag 1 december 2021
Hedel
Sfeervolwoonhuis.nl
Inhoud 918 m3

Vraagprijs
499.000 k.k.
Gouda
Bestewoning.nl
Inhoud 344 m3

Vraagprijs
147.500 k.k.
EN NOG MEER ...


Skip Navigation Linkshuizenpartner.nl > NVM makelaar Boshoven